Serc

Een totaal en goed werkend SEO en reclamepakket voor slechts 28 Euro per jaar

Al uw reclame, uw S.E.O. en uw regionale aanwezigheid voor slechts € 28 per jaar

Zo goedkoop? Jazeker, omdat duurder domweg niet hoeft

                                                                                                               Lees hieronder wat u voor uw €28 krijgt

Om te beginnen willen we onszelf even aan u voorstellen en uitleggen waarom we dit project zijn gestart. verder geven we uitleg over wat SEO nu eigenlijk werkelijk is en leggen we u graag uit waarom u tot op heden uw reclamekosten bijna nooit terug kon verdienen.

We voeren u mee door de schimmige praktijken van de reclamewereld, we laten u zien hoe snelle SEO jongens u (proberen te) plukken met moeilijke termen en aan het eind laten we u zien hoe het ook kan.

Hoeveel geeft u per jaar uit aan reclame? En levert dat ook nog wat op? Of valt het vaak tegen? Bent u al eens benaderd door dure SEO jongens die u wel even op 1 in Google zouden zetten?

Wij werken anders. We maken alles eerst voor u klaar. U kunt het zelf bekijken en dan besluiten of u het wilt. Wilt u het dan maakt u uw €28 over. Wilt u het niet, even goede vrienden. Wij geloven zo sterk in ons product dat we het graag eerst laten zien.

Serc is een handelsnaam die valt onder Webzaak BV (KvK 27349892)

Het Serc Project is gestart op 1 Mei 2013 en inmiddels hebben al 60 van de 408 gemeentelijke websites een eigen beheerder terwijl dagelijks nieuwe aanmeldingen binnenkomen.

De bedoeling van het project is om voor ieder gemeente een site op te bouwen die gaat dienen als middelpunt voor die gemeente. Een site dus waar iedere bezoeker kan vinden wat wordt gezocht en waar ook zoveel leuke dingen op staan dat regelmatig terugkeren en het bij de favorieten plaatsen eigenlijk wel standaard is.

Verder krijgt het bedrijfsleven ook een plaats en dan ook nog eens op een manier die er toe doet. Moet u elders fors betalen om een ''linkje'' naar uw website te krijgen? Bij serc krijgt u meer dan alleen een linkje want wij doen uw hele website in de onze. En dan kunt u er ook nog eens voor kiezen om uw eigen achtergrond daar te tonen.

Genoeg kleine lettertjes, we gaan uitleggen waarom we uniek zijn

We gaan vanaf nu dus even uit van enkele voorbeelden om u te laten zien wat we bieden voor slechts €28 per jaar. En we verhuizen u even naar de gemeente Sliedrecht.....

Voor €28 per jaar tonen we u in het overzicht EN we tonen uw website op de pagina daar achter. Wilt u dan ook een eigen achtergrondfoto (zoals in de voorbeelden) dan kost het slechts €38 per jaar. En u mag zonder meerkosten een A4 tekst aanleveren die wij onder uw website plaatsen. Dus alle tekst waarmee u gevonden zou willen worden door de zoekmachines maar waarvoor op uw homepage geen plaats is.... dat plaatsen wij voor u zodat u er wel op gevonden gaat worden in de toekomst. Bekijk het voorbeeld hier en als u doorklikt op het overzicht ziet u hoe u in beeld wordt gebracht. En ondanks dat uw website in onze website hangt is de bezoeker in werkelijkheid wel op uw website en kan deze volledig worden gebruikt en benut.

 

En bent u nog niet overtuigd? Dan gaan we verder uw tijd niet ''misbruiken''. Het enige dat we WEL willen melden is dat klanten die NU instappen en met ons meedoen (en ons dus helpen om het project groot te maken) nooit ''MEER" gaan betalen. Klanten die bijvoorbeeld instappen op het moment dat we ''IEMAND'' zijn blijven altijd welkom maar uiteraard zullen we de tarieven dan aangepast hebben aan die status. Nu meedoen is dus NOOIT een prijsverhoging anders dan de inflatie (die helaas met de huidige regering al hoog genoeg is) voor uw kiezen krijgen.

 

En heeft u speciale wensen? Wilt u iets anders dan anders? Vraag het ons en u zult zien dat ons ''meedenken'' heel ver gaat.

Wat levert het u op?

 

  • Meer klanten in uw regio
  • Meer naamsbekendheid
  • Betere zoekmachine vindbaarheid

 

 

Wat kost het u?

 

  • Nog geen 8 cent per dag
  • Nu instappen is NOOIT een prijsverhoging
  • Tevreden klanten zijn voor ons onbetaalbaar

 

 

Contactformulier

Beheerder contactform

Wat moet u er voor doen?

 

  • Formulier hieronder invullen
  • Wij doen de rest
  • En... bent u niet tevreden? Geen verplichtingen !